2. januar 2014

Bridž počitnice - Goriška brda 2014

Spoštovani člani in prijatelji Bridge akademije!

Po uspešno izvedenih bridž počitnicah, ki so potekale avgusta 2013 v Osilnici, sem se odločil, da poskusim v okviru Bridge akademije organizirati vsaj ene bridž počitnice tudi v letu 2014. Glede na to, da je koledar bridž dogodkov precej zaseden, je možno izvesti bridž počitnice med 20. in 23. februarjem 2014 (od četrtka do nedelje). Predvidena lokacija so Goriška brda.

Za vas sem pripravil paket "Bridž počitnice - Goriška brda 2014 v predvidenem znesku 150 € po osebi. Paket vključuje:
- 3 nočitve v dvoposteljni sobi s polpenzionom
- 4 tematska predavanja z odigravanjem tematskih bordov ter analizo
- 3 bridž turnirje
- 3 analize zanimivih bordov iz odigranih turnirjev s komentarji

  • za člane Bridge Akademije velja popust v višini 10%

Teme predavanj bodo povezane z licitacijo: sistemske rešitve na otvoritve 1 NT, 1 Major, Weak 2, 2 NT in 2 ♣ z uporabo konvencij.

Vse zainteresirane naprošam, da mi svojo udeležbo sporočijo na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com ali telefonsko 040 130 570 (Marjan Zadel) čim prej oziroma najkasneje do 31. januarja 2014, da bom lahko organiziral vse potrebno. Prijave so možne tudi po tem datumu, seveda v primeru, da se je dosegla minimalna kvota udeležbe. Hkrati vas naprošam, da o bridž počitnicah obvestite tudi svoje bridž prijatelje in znance, saj je moja baza elektronskih naslovov precej okrnjena.

Ocenjujem, da bi za uspešno izvedbo bridž počitnic potrebovali vsaj 20 udeležencev. V primeru, da do 31. januarja 2014 ne dosežemo zahtevane kvote udeležbe, bom moral, na mojo veliko žalost, bridž počitnice odpovedati.

Vnaprej se veselim druženja z vami, saj izkušnje iz prvih bridž počitnic kažejo, da so ti dogodki poučni, zanimivi in tudi zabavni. Obljubljam vam veliko koristnih informacij v zvezi z bridžem, prijetno lokacijo in seveda veliko druženja in zabave.

PROGRAM BRIDŽ POČITNIC

Marjan Zadel