Z znanjem in izkušnjami, ki sem jih pridobil skozi svojo bridge kariero vam zagotavljam napredek pri igranju bridža.

Za ustanovitev Bridge Akademije sem se odločil, ker menim da v Sloveniji manjka organizacija, ki bi se ukvarjala z poučevanjem bridža. To funkcijo so dosedaj opravljali bridge klubi. Zaradi podhranjenosti kadrov in prostovoljcev, ki so tečaje opravljali poleg svojih rednih delovnih obveznosti, je organizacija bridž tečajev skoraj izumrla. Menim, da je bridž v Sloveniji premalo razširjen zato bom z ustanovitvijo Bridge Akademije poskusil to zanimivo igro predstaviti čim večjemu številu ljudi. Cilj, ki sem si ga zastavil je, da bi po petletnem obdobju v Sloveniji aktivno igralo bridž okoli 500 ljudi. Trenutno je pri BZS registriranih okoli 180 članov.

Bridž sem pričel igrati v začetku leta 1994. Bridž me je takoj prevzel. V začetku kariere sem veliko časa posvetil prebiranju bridž literature in se hkrati udeleževal vseh mednarodnih turnirjev v bližnji okolici (okoli 40 turnirjev letno). Kmalu sem se vključil v delo BZS in tam aktivno sodeloval. Pri BZS sem opravljal delo tajnika. Trenutno sem član Upravnega odbora BZS. V okviru BZS se predvsem ukvarjam z organizacijo tekmovanj in vsem kar je povezano z njimi.

Kot igralec bridža sem v svoji karieri osvojil 6 naslov moštvenega državnega prvaka in 1 naslov parskega državnega prvaka. Sem zmagovalec več mednarodnih parskih turnirjev. Od leta 2004 sem tudi reden član reprezentance Slovenije. Za reprezentanco sem nastopil na dveh (2) odprtih evropskih prvenstvih:2009 San Remo(IT) in 2011 Poznan(PL) ter na Odprtem svetovnem prvenstvu 2007 v Veroni(IT). V reprezentanci sem nastopil tudi na dveh Balkaniadah: 2008 Brasov (RO) in 2009 Novi Sad (SRB). Med leti 2004 in 2007 sem trikrat (3x) nastopil v reprezentanci na zelo močnem turnirju Atlantic Cup, ki je potekal na Hrvaškem. Leta 2011 sem nastopil za reprezentanco na Small Federation Trophy v San Marinu.

Trenutno zasedam 8. mesto na Kategorizacijski lestvici BZS. Osvojil se kategorizacijski naziv Velemojster, ki je najvišji naziv. Na Aktualni lestvici zasedam 5. mesto.

Med leti 2002 in 2005 sem aktivno sodeloval pri organizaciji in vodenju bridž tečajev v Bridge klubu Tivoli. V tem obdobju smo naučili igranje bridža okoli 250 tečajnikov. Kasneje sem izvedel še nekaj tečajev, vendar v manjšem obsegu.